Maturelle

“Schoonheidsspecialiste” een droom waarvoor ik ben gegaan. De weg volgen die bij je past is één van de mooiste dingen in het leven. Daar waar je je goed bij voelt is de kans tot slagen groot. Maturelle is dan ook ontstaan uit de woorden mature en elle. Mature omdat zij, Elle, volwassen is geworden, gegroeid, in het leven weten waar ze naartoe wil. Ik ben met Maturelle mijn droom aan het waarmaken en hoop u snel te mogen verwelkomen!

Passie voor schoonheid

Het instituut is ontstaan vanuit mijn passie voor schoonheid. Hierin bieden wij dan ook een brede waaier aan behandelingen aan. Hoewel ieder van ons leeft in een tijd waar uiterlijke verzorging voorop staat, rust een luxe is, we onszelf wel eens vergeten, tracht Maturelle een mooie aanvulling te zijn naar het me-time moment van elk persoon. Ontspannen, rust en vooral genieten staat bij schoonheidsinstituut Maturelle centraal.

Van huidanalyses voor het goed verzorgen van uw gelaat, tot kleine behandelingen zoals verven van wimpers en/of wenkbrauwen of voor het harsen van bovenlip en/of kin, armen en/of benen. En natuurlijk ook voor make-up, bruidsmake-up, pedicure, manicure, …

Tot ziens,

Uw schoonheidsspecialiste
Tamara Michielssen